Detalii workshop coronite florale / sedinte foto de primavara

Dragii mei,

La inceput de primavara va invit cu mare drag in studioul meu, la un eveniment usor diferit fata de obisnuitele sedinte foto pe care le realizez. De data aceasta, alaturi de talentata mea prietena Marilena Bara (ISA Creations) si Hey Princess am conceput un workshop de coronite florale adresat mamicilor si copiilor care se va finaliza cu o mini sedinta foto. Astfel, pe 24 februarie si 1 si 2 martie vom gazdui all day long astfel de workshop-uri si sedinte, in atmosfera intima a studioului meu, de unde nu vor lipsi ceaiuri aromate, limonada si special treats. Cum se deruleaza totul? Nimic mai simplu: primul pas este sa va rezervati un loc, in urma unui avans de 100 lei, urmand ca impreuna sa stabilim telefonic sau via e-mail ziua si ora la care puteti ajunge. In ziua evenimentului, Marilena va va indruma in realizarea unor minunate coronite pe care le puteti lua, bineinteles, acasa, iar eu voi capta momentul in 10 imagini deosebite care vor reflecta relatia speciala mama-fiica (fiu). In legatura cu tinutele, nu trebuie sa va ingrijorati, Hey Princess ne va pune la dispozitie cate doua seturi mama-fiica de fuste din tulle, in marimi diferite si de culori diferite pentru a va alege exact ce va place. Nu este nevoie decat de tricouri sau camasi albe pe care cu singuranta le gasiti in dressing. In termen de 4-5 zile eu va voi trimite via e-mail imaginile rezultate pentru a va bucura de ele in acest nou sezon minunat.

Acest tip de experienta se adreseaza si sotilor care pot oferi celor dragi un voucher cadou cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie. In functie de solicitari, zilele de workshop se pot prelungi si dupa 8 Martie, trebuie doar sa ne mentionati acest lucru.

Va asteptam cu mare, mare drag sa socializam si sa cream impreuna amintiri frumoase, iar daca exista intrebari ne puteti contacta la numerele de telefon de mai sus sau la adresele de e-mail andreea.m.bordeanu@gmail.com si office.isacreations@gmail.com, de luni pana vineri intre 10.00 – 17.00.

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu