Detalii

Când este cel mai bine să vă programați o ședință foto?

Viitoare mămici – Cea mai frumoasă perioadă a sarcinii este aceea când burtica devine vizibilă iar mămica se simte cel mai bine (lunile a 7-a și a 8-a fiind ideale din acest punct de vedere).

Nou-născuți – pentru a surprinde cât mai bine trăsăturile delicate, dar și pentru a nu deranja prea mult bebelușul, primele 15 zile de la naștere sunt cele mai potrivite pentru portretele micuților, atunci când spatele încă mai păstrează forma curbată din burtică, iar somnul este unul profund.

Copii – începând cu luna a 6-a de viață, continuând cu împlinirea primului an și până la vârsta școlară, copiii se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor: aceea a explorării curioase a lumii înconjurătoare. Naturalețea emoțiilor imortalizate în fotografii vor stârni peste ani zâmbete şi nostalgie.

Portrete de familie – cu excepția aniversărilor de căsătorie, a zilelor de naștere sau a evenimentelor speciale din viața de familie (nuntă, botez, etc.), nu există perioade recomandate pentru portretele de familie, acestea putând fi realizate ORICÂND: în mijlocul naturii sau într-un studio foto, alături de bunici, vor deveni amintiri neprețuite peste ani.

Ce presupune o mini ședință foto?

Înainte de rezervarea zilei pentru ședința foto, vom discuta împreună detaliile pentru a înțelege cât mai bine așteptările Dvs., vom stabili împreună o temă, o locație, vă voi recomanda un pachet foto personalizat și văvoi sugera ce anume să purtați în timpul ședințelor. În cazul ședințelor pentru nou-născuți, locația ideală este acasă la bebeluș sau la studio. Referitor la restul ședințelor foto, acestea se pot realiza în aer liber, la studio sau într-o locație aleasă de client.

Mini ședințele foto durează intre o ora și 3 ore. În cazul nou-născuților și bebelușilor vom folosi recuzita specială Andreea Bordeanu Photography, de care mă voi asigura să respecte tema prestabilită.

Fotografiile vor fi predate în termen de 4 săptămâni de la momentul susținerii ședinței pe suportul agreat împreună (stick usb, printuri sau album).

 

Menu